Team aanmaken

Table of Contents

Hoe maak je een team aan?

Voor wie is deze feature?

Team aanmaken

Als Admin kan je een of meerdere teams aanmaken. Een team bestaat uit medewerkers die verantwoordelijk zijn voor berichten die via bepaalde kanalen binnenkomen en zijn gemarkeerd met specifieke labels. Deze kanalen zijn e-mail, livechat, WhatsApp, Facebook of Instagram.

Klik op je avatar linksboven in de hoek van de inbox om het menu te openen. Ga naar ‘Settings’ en stel verschillende team weergaves in. Klik onder ‘Organisation’ op ‘Team views’ om de teams te beheren of er een aan te maken.

Nieuw team

Selecteer ‘Nieuw team’ en geef het team een naam (zoals Support of Retouren).

• Gebruikers

• Kanalen

• Kies de kanalen waarvan de berichten moeten binnenkomen in deze weergave. Dit kunnen meerdere kanalen zijn.

• Labels

• Selecteer de labels waarvan de berichten moeten binnenkomen in dit team.

Klik na het instellen op ‘Opslaan’ en je team is aangemaakt!