Labels toevoegen

Voor wie is deze feature?

Creëer overzicht met labels

Door het gebruik van labels zorg je voor meer structuur in je inbox. Je kan ze gebruiken om conversaties direct aan teams te koppelen of binnen de Conversatie properties de strekking van het klant contact te zien.

Labels toevoegen

Wanneer je ingelogd bent in je inbox, klik je op je profiel links bovenin.
Selecteer ‘Labels’ onder de categorie ‘Workflow’

Nu bent je in je admin instellingen. Klik op +Labels toevoegen.

Vul alle soorten labels in die je nodig hebt. Druk op de enter-toets na het invoegen van elk label. Vergeet niet op ‘Opslaan’ te klikken als je klaar bent!

Succes!