Gebruiker toevoegen

Voor wie is deze feature?

Voeg teamleden toe aan de inbox

Wanneer je bent ingelogd in je inbox, klik je op je profiel links bovenin op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Users’.

Je belandt in de admin instellingen van de inbox. Aan de bovenkant klik je op ‘Agent toevoegen’. Vul de gegevens van de supportmedewerker in die je wilt toevoegen.

Je maakt hiermee direct een account aan voor de agent. Zorg ervoor dat het e-mailadres klopt van de agent en vul een wachtwoord in waarmee de agent kan inloggen. Dit wachtwoord kan later door de agent zelf aangepast worden.

Als je de supportmedewerker toegang wil geven tot alle berichten en admin instellingen klik je de laatste checkbox aan ‘Set as administrator’.

Nadat je alles hebt ingevuld klik je op opslaan en kan je de volgende agent gaan toevoegen.