Wat zijn de WhatsApp Business limitaties?

Table of Contents

WhatsApp Business limitaties

Voor wie is deze feature?

Voordat je met de Business API koppelt...

Voordat je besluit je zakelijk nummer te koppelen aan de officiële WhatsApp API, zijn er enkele limitaties waarvan je je bewust moet zijn.

• Zodra je bent overgeschakeld naar de API, kun je dat telefoonnummer niet langer gebruiken op de WhatsApp app (zakelijk of privé)
  • Bedrijven hebben 24 uur de tijd om te reageren op klanten. Als die 24 uur voorbij zijn, kan het bedrijf de klant alleen antwoorden met een message template.
  • Deze berichten moeten vooraf worden goedgekeurd door WhatsApp en kunnen worden aangemaakt in Grasp.
  • Alle message templates moeten hier worden toegevoegd aan het handelsbeleid van WhatsApp.
  • WhatsApp spraakoproepen of videogesprekken worden niet ondersteund (spraaknotities zijn echter wel mogelijk)
  • WhatsApp-groepsberichten worden niet ondersteund
  • WhatsApp Business Catalog wordt niet ondersteund