Hoe gebruik je Conversatieproperties

Voor wie is deze feature?

Waar vind je de conversatieproperties

De conversatieproperties begeven zich aan de rechterkant van je inbox. Hier koppel je onder andere de conversatie eigenaar, voeg je contacten samen en selecteer je labels en properties.

Conversatie eigenaar en status

Er zijn twee manieren om de conversatie eigenaar te koppelen aan het gesprek. Automatisch of handmatig. Wanneer je in de instellingen hebt aangegeven dit automatisch te willen doen, wordt de conversatie eigenaar toegevoegd zodra een agent de conversatie aanklikt.

Wanneer je aangeeft dit handmatig te willen doen, selecteer je bovenaan de kolom de juiste agent.

Hieronder pas je ook meteen de status van de conversatie aan en kan je het gesprek hiermee op pauze zetten, afhandelen, sluiten of naar de prullenbak verplaatsen.

Automatisch eigenaar toewijzen

Klik op de drie puntjes bovenaan in de kolom om in te stellen of de conversatie automatisch aan een agent wordt toegewezen of dat dit handmatig gebeurd.

Wanneer je het gesprek als favoriet wilt markeren klik dan op het ster-icoon. Jouw favoriete berichten vind je terug in het linkermenu van de inbox in de map ‘Favorieten’.

Labels toevoegen

Gebruik de dropdown in het veld ‘Labels’ om een label te selecteren en aan het contact toe te voegen. Je kan per conversatie meerdere labels toevoegen.

Hier lees je hoe je als admin nieuwe labels aanmaakt of wijzigt.

Properties toevoegen

Gebruik de dropdown in het veld ‘Properties’ om een groep properties te openen. Properties zijn invulvelden die je als admin zelf kan toevoegen aan je inbox.

Gebruik deze bijvoorbeeld om bijvoorbeeld meer context aan het gesprek te geven zoals de mate van prioriteit of het type supportvraag.

Hoe het aanmaken en groeperen van properties werkt lees je hier.

Conversatieproperties verbergen

Door op het icoon aan de rechterkant te klikken verberg je het hele Detailpaneel. Hiermee creëer je meer ruimte in de inbox.

Contactproperties

Naast de conversatieproperties heb je ook per klant nog specifieke contactproperties. Ontdek wat je met deze properties in jouw inbox kunt doen.

Naar contactproperties