E-mail doorsturen

Table of Contents

Hoe stuur je e-mails door naar je inbox?

Voor wie is deze feature?

E-mail doorsturen

Om klantvragen te ontvangen die naar je zakelijke e-mailadres worden gestuurd, moet je het doorsturen van e-mails configureren in je e-mailserver (bijvoorbeeld, Gmail, Hotmail, Outlook) om alle inkomende mail door te sturen naar je Grasp mailbox. Je kan het e-mail adres waarnaar moet doorgestuurd worden terugvinden in de instelling van de mailbox in Admin Instellingen. Voor je eerste mailbox, die voor je is aangemaakt wanneer je voor het eerst aanmeldt, is dit adres @casengomail.com.

De configuratiewijzigingen zijn afhankelijk van de e-mailserver die je momenteel gebruikt. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op en dan helpen we je graag!