Nieuwe conversaties, opmerkingen en gespreksnotities opstellen

Table of Contents

Voor wie is deze feature?

Nieuwe manier van berichten opstellen

Linksboven in de inbox start je via de ‘+’-knop meteen een nieuwe conversatie, opmerking of gespreksnotitie.

Nieuwe conversatie

Start direct een nieuwe conversatie zonder het contact eerst erbij te moeten zoeken.

Nieuwe opmerking

Wil je een snelle opmerking plaatsen, gebruik dan deze optie. Vul hier je commentaar, vraag of opdracht in of tag je collega.

Zoek vervolgens het juiste contact erbij door te klikken op ‘Contact’ en zet de comment bovenaan de tijdlijn van het contact dat je zojuist hebt geselecteerd.

Nieuwe gespreksnotitie

Wanneer je gebeld wordt, wil je meteen een gesprek kunnen noteren zonder daarvoor eerst op zoek te moeten naar het contact dat je aan de lijn hebt.

Met deze knop is dat zo geregeld. Klik op de ‘+’-knop en type vervolgens je gespreksnotitie uit. Achteraf kan je dan op je gemak het contact erbij zoeken en de notitie in de tijdlijn van het contact plaatsen.

Navigatie verbergen

Door op het icoon aan de rechterkant van de navigatiekolom te klikken verberg je de hele kolom. Hiermee creëer je meer ruimte in de inbox.