Display settings

Table of Contents

Waar vind je de display settings?

Voor wie is deze feature?

Display settings

Klik op je avatar linksboven in de hoek van de inbox om het menu te openen. Ga naar ‘Display instellingen’ en stel de opties voor het weergeven van de berichten in naar jouw wens.

• Simpel

• In de eenvoudige weergave worden minder visuele elementen meegenomen. Dat scheelt in laadtijd van de inbox.

• Geavanceerd

• Alle visuele (HTML) elementen worden getoond in de conversaties. Hierdoor gaat de laadtijd van de inbox wel achteruit

• Verberg de handtekening in het opmaakvenster

• Dit scheelt in laadtijd van je bericht. De handtekening wordt alsnog wel meegestuurd met het bericht richting de klant.

Vergeet niet op ‘Opslaan’ te klikken zodra je alles hebt ingesteld.