Facebook pagina koppelen

Table of Contents

Hoe koppel je een Facebook pagina?

Voor wie is deze feature?

Klik op je avatar linksboven in de hoek van de inbox om het menu te openen. Ga naar ‘Settings’ om je Facebookpagina(‘s) te koppelen.

Let op: Je dient hiervoor wel de admin rechten tot de Facebookpagina zelf te hebben.

Facebookpagina koppelen

Kies in je instellingen bij ‘Kanalen’ voor ‘Facebook Messenger’ en klik op ‘+Add Facebook page’.

• Log in op je Facebook pagina.
  • Selecteer de pagina die je wilt koppelen aan de inbox.
  • Geef Grasp toestemming op het lezen en versturen van paginagesprekken, accountbeheer en inzicht in de pagina’s.
  • Klik op volgende en jouw inbox is gekoppeld met de Facebookpagina.